Tiendeo official website

Ajánlatok Euronics

Több mint egy hónap

  Euronics Kínálatok

  A legjobb Euronics ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Euronics kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Euronics vagy bármely más üzlet a(z) Elektronika kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Euronics katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Euronics katalógust "Ajánlatok Euronics" érvényes: érvényes - 14/11 -tól - 14/11-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Elektronika kategóriájú katalogusok

  • Logo Emag
  • Logo T-Mobile
  • Logo Yettel
  • Logo Vodafone
  • Logo Euronics
  • Logo UPC

  Valami, ami érdekelhet - Euronics

  Euronics - elektromos háztartási gépek forgalmazója

  EURONICS kínálata

  EURONICS  elektromos készülékek forgalmazója a következő márkák termékeit kínálja: Acer, AEG, Alcatel, Apple, Ariston, Ariete, ASUS, BEKO, BOSCH, BRAUN, CANDY, CAT, DéLonghi, Elektrolux, EPSON, Gorenje, Hyundai, Indesit, Lenovo, Mikrosoft, LG, NAVON, Orion, Panasonic, Samsung, Philips, Remington, Sencor, Sharp, Sony, Tefal, Toshiba, Whirlpool, stb. A felhasználásuk szerint találhatók szórakozást szolgáló készülékek, mint televízió és tartozékai, hangfalrendszerek és tartozékai, fejhallgatók, házimozi, autórádió, rádió, ébresztőórás rádó, Hi-fi rendszerek, diktafón, CD, DVD lejátszó, lemezjátszó stb. Konyhai gépek, mint pl. hűtőszekrény, mosógép, sütő, páraelszívó, mosogatógép, tűzhely, bojler, kávéfőző, robotgép, porszívó, vasaló stb. Továbbá még találhatunk számítástechnkai felszereléseket kegészítőkkel, kamera, GPS és még sok más.

  EURONICS története

  Az EURONICS céget Fazekas Zsolt 1989 alapította Balatonfüreden. Zsolt azóta is napi munkájával, sokéves szakmai tapasztalatával segíti a Vöröskő Kft-t, megtartva annak családias jellegét e multinacionális méretű cégben. Központuk Veszprémben található, irodaházuk Budapesten, Pátyon pedig saját logisztikai központjuk van. 2001-ben csatlakoztak ahhoz a nemzetközi társuláshoz, melynek révén az EURONICS márkanevet használják. EURONICS ma Európa és a világ 36 országában 8 800 üzlettel rendelkezik. A nemzetközi csatlakozás ellenére is a cég magyar kezekben maradt. A hagyományos üzletek mellett internetes üzleteket is működtetnek.

  "Minőség olcsó áron szakértőktől" jelszóval várja vásárlóit az EURONICS. Rendszeresen kiemelt akciókat kínál. Webáruházakban csak háztartásban használatos mennységet szolgálnak ki. A házhoz szállítási díj függ az áru súlyától, méretétől, távolságtól. Termék kiszállítási határidő függ a raktárkészlettől. Személyes átvétel esetén az áru a megjelölt áruházban átvehető. Vételár fizetés lehet készpénzben, bankkártyával. Személyes átvétel esetén további lehetőség hitelre, EURONICS vásárlási utalvánnyal, és további utalványokkal. Minden termékre jár szavatossági idő, melynek időtartama függ a termék használati küldetésétől. A reklamáció a web oldalon leírt szabályok alapján érvényesíthető, ezért vásárlás előtt figyelmesen olvasd el.

  Jó bevásárlást, szórakozást az EURONICS-től vásárolt termékekkel!