Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Találj Office Depot ajánlatokat Office Depot a varosodban

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Elektronika" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Elektronika üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Office Depot

Office Depot - irodaberendezési tárgyak és irodaeszközök forgalmazója

Office Depot kínálata

Az Office Depot-nak több, mint 700 különféle saját márkás - Office Depot, Niceday, Foray, Realspace - terméke van, amely a forgalom egyre nagyobb részét teszi ki. Az összválaszték több, mint 16 000 tételből áll. Termékskálán a papír-, írószer, az iroda- és számítástechnikai berendezések, mint a billentyűzet, adathordozók, nyomtatók, egerek, iratmegsemmisítők, mobiltelefonok, számológépek, konyhai kisgépk, édességek, játékok, italok, ajándékcsomagok, klímák, ventilátorok, tisztítószerek, szemeteskosarak, valamint irodabútorok találhatók meg. 

Információ az Office Depot-ról

Az 1986-ban alakult floridai székhelyű cég Office Depot, egyesült az OfficeMax-szal így a világ vezető irodaszer értékesítője lett. Az Office Depot világszerte körülbelül 2 000 áruházzal rendelkezik. Magyarországon 1997 óta van jelen 9 áruházzal, 200 alkalmazottal. Az Office Depot 2012 végén eladta magyarországi leányvállalatát a Central Fund befektető alapnak. Az Alap által megvásárolt cég hosszútávon használhatja a márkanevet. A beszállított termékek folyamatosan ellenőrizve vannak a munkatársak pedig magas szintű oktatásban vesznek részt.

Az Office Depot klubkártya még több kedvezményre jogosít fel. Minden vásárlásnál a pontok száma gyarapodik. Az áru megrendelhető áruházban, online, értékesítőn keresztül, telefonon vagy faxon is. Házhozszállítás esetén a 30 000 Ft feletti áru értékénél szállítási díjat nem számítanak. A bútorokat felár ellenében összeszerelik. További kiegészítő szolgáltatások: fénymásolás, nyomtatás, névjegykártya készítés, szkennelés, faxolás, laminálás, hőkötés, iratvágás, bélyegző készítés, feliratozás. A vásárolt áru és szolgáltatások készpénzben vagy bankkártyával, esetleg banki átutalással fizethetők ki.

Kellemes vásárlást az Office Depot üzleteiben!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés