Tiendeo official website

Az Irodabirodalom

Több mint egy hónap

  A legjobb Office Depot ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Office Depot kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Office Depot vagy bármely más üzlet a(z) Elektronika kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Office Depot katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Office Depot katalógust "Az Irodabirodalom" érvényes: érvényes - 19/1 -tól - 30/6-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Találj Office Depot katalogusok Office Depot a varosodban

  Más Elektronika kategóriájú katalogusok

  • Logo Euronics
  • Logo Media Markt
  • Logo Best Byte
  • Logo Mall
  • Logo Office Depot
  • Logo Konzol Világ

  Valami, ami érdekelhet - Office Depot

  Office Depot - irodaberendezési tárgyak és irodaeszközök forgalmazója

  Office Depot kínálata

  Az Office Depot-nak több, mint 700 különféle saját márkás - Office Depot, Niceday, Foray, Realspace - terméke van, amely a forgalom egyre nagyobb részét teszi ki. Az összválaszték több, mint 16 000 tételből áll. Termékskálán a papír-, írószer, az iroda- és számítástechnikai berendezések, mint a billentyűzet, adathordozók, nyomtatók, egerek, iratmegsemmisítők, mobiltelefonok, számológépek, konyhai kisgépk, édességek, játékok, italok, ajándékcsomagok, klímák, ventilátorok, tisztítószerek, szemeteskosarak, valamint irodabútorok találhatók meg. 

  Információ az Office Depot-ról

  Az 1986-ban alakult floridai székhelyű cég Office Depot, egyesült az OfficeMax-szal így a világ vezető irodaszer értékesítője lett. Az Office Depot világszerte körülbelül 2 000 áruházzal rendelkezik. Magyarországon 1997 óta van jelen 9 áruházzal, 200 alkalmazottal. Az Office Depot 2012 végén eladta magyarországi leányvállalatát a Central Fund befektető alapnak. Az Alap által megvásárolt cég hosszútávon használhatja a márkanevet. A beszállított termékek folyamatosan ellenőrizve vannak a munkatársak pedig magas szintű oktatásban vesznek részt.

  Az Office Depot klubkártya még több kedvezményre jogosít fel. Minden vásárlásnál a pontok száma gyarapodik. Az áru megrendelhető áruházban, online, értékesítőn keresztül, telefonon vagy faxon is. Házhozszállítás esetén a 30 000 Ft feletti áru értékénél szállítási díjat nem számítanak. A bútorokat felár ellenében összeszerelik. További kiegészítő szolgáltatások: fénymásolás, nyomtatás, névjegykártya készítés, szkennelés, faxolás, laminálás, hőkötés, iratvágás, bélyegző készítés, feliratozás. A vásárolt áru és szolgáltatások készpénzben vagy bankkártyával, esetleg banki átutalással fizethetők ki.

  Kellemes vásárlást az Office Depot üzleteiben!