Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Elektronika" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Elektronika üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Best Byte

Best Byte - elektronikai termékeket forgalmazó üzletlánc

Best Byte kínálata

A Best Byte üzletek a legnevesebb márkájú háztartási, komunikációs, számítástechnikai, irodatechnikai eletromos berendezések széles skáláját kínálják. Háztartási kisgépek kínálata: aprító gépek, borotva, gyümölcsprés, kenyérpirító, grill sütő, robotgép, olajsütő, kávéfőző, mérleg, porszívó, vasaló, hajápolási kellékek - hajszárító, hajvasaló, hajformázó, fűtőkészülékek, ventilátor, izzók stb. Háztartási nagygépek választékából: hűtő, mosógép, fagyasztó, mikrohullámú sütő, tűzhely, mosogatógép, szárítógép, páraelszívó, klíma stb. Számítástechnikai termékek kínálata: tablet, nootebok, billentyűzet, egér, hangkártya, monitor, nyomtató, web kamera, mobiltelefonok, okos telefonok, navigáció, drón, memóriakártya, fényképezőgép, hi-fi rendszer, CD,DVD lejátszók, konzolok, televízió, lemezjátszó, projektor, mikrofon és még sok egyéb. Minden termékhez a megfelelő kiegészítő is megkapható.

Információ a Best Byte cégről

A Best Byte kizárólag magyar tulajdonban levő cég, mely stabil lábakon áll a piacon. Legnagyobb üzletük az Allee üzletközpontban van Budapesten, amely elsőként nyílt 2009-ben. Ma már az egész Magyarország területén megtalálhatók a Best Byte üzletek.

A termékeken kívül szolgáltatásokat is nyújt a Best Byte, amelyek nélkülözhetelenek a készülék profi szintű működtetéséhez. A megrendelt áru a kijelölt üzletben személyesen, díjmentesen átvehető. Házhozszállítás díja függ a termék méreteitől, értékétől. Fizetés megvalósítható készpénzzel, bankkártyával, banki átutalással, utánvéttel. Igénybe vehető az áruhitel is, amiről az üzletben vagy a web oldalon olvashatók részletes információk. A SuperShop kártyatulajdonosok a kártya használatával pontokat gyűjtenek, amit a következő vásárlásnál felhasználhatnak. Garancia a termékhez kapcsolódó jogszabályok szerint érvényes.

Kellemes vásárlást és szórakozást a Best Byte termékeivel!

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés