Tiendeo official website

Konzol Világ Akció

5 nap

  A legjobb Konzol Világ ajánlatokat keresed?

  Ha a legnagyobb Konzol Világ kedvezményt keresed , akkor jó helyen jársz. Itt a Tiendeo-n az összes katalógus megtalálható, így nem maradsz le egyetlen online promócióról sem a(z) Konzol Világ vagy bármely más üzlet a(z) Elektronika kategóriában a városodban. Jelenleg 1 Konzol Világ katalógus van on Tiendeo. Böngészd a legújabb Konzol Világ katalógust "Konzol Világ Akció" érvényes: érvényes - 13/6 -tól - 21/6-ig és kezd el a megtakarítást most!

  Más Elektronika kategóriájú katalogusok

  • Logo Emag
  • Logo T-Mobile
  • Logo Yettel
  • Logo Vodafone
  • Logo Euronics
  • Logo UPC

  Valami, ami érdekelhet - Konzol Világ

  Konzol Világ videojátékokat forgalmazó üzlethálózat

  Konzol Világ kínálata

  Konzol Világ Magyarország 21 üzletében kínálja a legújabb videojátékait, mint Nintendo Switch, Sybéria 3, SWITCH Poké Ball Plus, Super Mario Odyssei, Splatoon 2, Oktopath Traveler, Xenoblade Chronicles 2 stb. Továbbá kínál x-boxokat, tokokat, csuklópántokat, kontrollercsomagot, akkumulátor csomagot, autós töltőt, okostelefont, konzolokat, képernyőket stb. Ezek a termékek többfajta márkát képviselnek.

  Információk a Konzol Világ-ról

  Konzol Világ - az ország legnagyobb videojátékokat forgalmazó üzletlánca 2016-ban elnyerte "Az ország boltja" címet, amelyet az internetes közönség szavazói és a valós vásárlók értékelésének segítségével érték el. 2016-ban a Mikrosoft " Az Év Partnere" elismerést kapta, amelyet olyanok érnek el, akik figyelemre méltó Mikrosoft alapú megoldásokat fejlesztenek ki. Az "Árukereső Megbízható Bolt" program célja, hogy az internetes boltok minél jobb kiszolgálást nyújtsanak. Az Év Internetes Kereskedője 2. helyezését 2016-ban nyerte el. A Mikrosoft a "Partneri Díjak"-kal olyan vállalatokat ismer el, amelyek az innovációban kimagaslóan teljesítettek az adott évben. A "Yotube Partnerdíj"-ak olyan elismerések melyekkel a leglátogatottabb csatornákat díjazzák. A Konzol Világ székhelye Budapesten van.

  A Konzol Világnál a rendelés leadásához többféle lehetőség áll rendelkezésre - webáruház segítségével néhány kattintással vagy e-mailen keresztül. Fontos figyelni a megadott adatokra, hogy a házhozszállítás zökkenőmentes legyen. Házhozszállítási díj összege függ az áru értékétől és a szállítási távolságtól. Külföldre szállításra nincs lehetőség. Személyesen  szaküzletükben lehet vásárolni. Minden termékhez magyar nyelvű használati útmutató tartozik. Vásárlásod mellé igényelhető törzsvásárlói kártya. Gyűjthetők pontok, amelyeket később le lehet vásárolni. A törzsvásárlók számára exkluzív akciók is elérhetőek.

  Kellemes vásárlást és jó szórakozást a Konzol Világ-nál vásárolt játékokkal!