Konzol Világ Kínálatok

Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "Elektronika" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Elektronika üzletek -városod

Valami, ami érdekelhet - Konzol Világ

Konzol Világ videojátékokat forgalmazó üzlethálózat

Konzol Világ kínálata

Konzol Világ Magyarország 21 üzletében kínálja a legújabb videojátékait, mint Nintendo Switch, Sybéria 3, SWITCH Poké Ball Plus, Super Mario Odyssei, Splatoon 2, Oktopath Traveler, Xenoblade Chronicles 2 stb. Továbbá kínál x-boxokat, tokokat, csuklópántokat, kontrollercsomagot, akkumulátor csomagot, autós töltőt, okostelefont, konzolokat, képernyőket stb. Ezek a termékek többfajta márkát képviselnek.

Információk a Konzol Világ-ról

Konzol Világ - az ország legnagyobb videojátékokat forgalmazó üzletlánca 2016-ban elnyerte "Az ország boltja" címet, amelyet az internetes közönség szavazói és a valós vásárlók értékelésének segítségével érték el. 2016-ban a Mikrosoft " Az Év Partnere" elismerést kapta, amelyet olyanok érnek el, akik figyelemre méltó Mikrosoft alapú megoldásokat fejlesztenek ki. Az "Árukereső Megbízható Bolt" program célja, hogy az internetes boltok minél jobb kiszolgálást nyújtsanak. Az Év Internetes Kereskedője 2. helyezését 2016-ban nyerte el. A Mikrosoft a "Partneri Díjak"-kal olyan vállalatokat ismer el, amelyek az innovációban kimagaslóan teljesítettek az adott évben. A "Yotube Partnerdíj"-ak olyan elismerések melyekkel a leglátogatottabb csatornákat díjazzák. A Konzol Világ székhelye Budapesten van.

A Konzol Világnál a rendelés leadásához többféle lehetőség áll rendelkezésre - webáruház segítségével néhány kattintással vagy e-mailen keresztül. Fontos figyelni a megadott adatokra, hogy a házhozszállítás zökkenőmentes legyen. Házhozszállítási díj összege függ az áru értékétől és a szállítási távolságtól. Külföldre szállításra nincs lehetőség. Személyesen  szaküzletükben lehet vásárolni. Minden termékhez magyar nyelvű használati útmutató tartozik. Vásárlásod mellé igényelhető törzsvásárlói kártya. Gyűjthetők pontok, amelyeket később le lehet vásárolni. A törzsvásárlók számára exkluzív akciók is elérhetőek.

Kellemes vásárlást és jó szórakozást a Konzol Világ-nál vásárolt játékokkal!

Elektronika további kínálatai

Kövesd Tiendeo-t

Töltsd le a Tiendeo aplikációt

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Jogi figyelmeztetés