Más Gyógyszertárak és szépség üzletek -Városod

Más Gyógyszertárak és szépség online üzletek

Találj ajánlatokat Oriflame - Városod

Valami, ami érdekelhet - Oriflame

Oriflame - szépségipari termékeket forgalmazó vállalat

Az Oriflame kínálata

A bőrápolószerek a maximális hatás érdekében természetes összetevőket kombinálnak a legújabb tudományos technológiákkal. Bőrápolási termékek skálája: tonizáló és tisztítószerek, szemkörnyék ápolószerek, szérumok, kapszulák, hydratálószerek, napozókrémek, bőrápolási eszközök nők és férfiak számára egyaránt. A testápoláshoz szükséges termékek, mint a tussolók, szappanok, szájhigiéniai szerek, krémek, kéz és lábápolók teszik lehetővé, hogy frissnek, üdének, egészségesnek érezd magad. Modern és hatékony hajápolók, hajformázók felelősek a szép és egészséges hajért, fejbőrért. Az Oriflame termékei között minden nő és férfi megtalája a hangulatának, stílusának, alkalomnak megfelelő sminket, amely luxust, kifinomultságot, színességet kölcsönöz a szemeknek, ajaknak, arcnak, körmöknek. Franciaországban a parfümök országában kifejlesztett parfümökkel egészítheted ki a megjelenésed tökéletességét.

Információk Oriflame-ról

A vállalatot 1967- ben egy testvérpár és a testvérpár egy barátja alapították. Mára egy hatalmas nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül a világ több, mint 60 országában értékesíti termékeit. Körülbelül 3 millió szépségtanácsadója van világszerte. Kiváló minőségű természet ihlette, 1000 féle kozmetikai terméket foglal magába. Katalógusai 40 nyelven elérhetők. Több, mint 100 kutatót foglalkoztat, 5 saját gyára van Svédországban, Lengyelországban, Oroszországban, Kínában, Indiában. Az Oriflame hivatalos támogatója a nemzetközi női teniszversenyeknek.

A START program az új belépők számára kialakított program, amelynek keretében az új szépségtanácsadók 100 bónuszpont értékben kell hogy vásároljanak az aktuális katalógusból és így választhatnak a megjelölt ajándékok közül. Vásárlóként egy Oriflame szépségtanácsadón keresztül adhatod le megrendelésed vagy online. Fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával, banki átutalással. Szállítás lehet postai küldeményként, vagy az egyik szponzor ponton keresztül személyes átvétel. Ha bármilyen okból elégedetlen vagy a termékkel, hibás, vagy hiányos, sérült a termék fordulj a szépségtanácsadóhoz.

Kellemes vásárlást az Oriflame-től!

Más Gyógyszertárak és szépség üzletek -Városod

A TIENDEO sütiket használ szolgáltatásaihoz, a hirdetések személyre szabásához és forgalom elemzéséhez. A beállításokban bármikor módosíthatja az adatvédelem elemeit.