Cyber Monday 2022 Ajánlatok & Katalógusok

NE VÁRJON A CYBER MONDAY-RA A SPÓROLÁSSAL!

Míg a következő, 2022. november 28-i Cyber Monday-t várja, használja ki a Tiendeo-n található ajánlatokat és promóciókat.
Cyber MondayCyber Monday

Top üzletek

Mi A CYBER MONDAY?

A Cyber Monday Amerikából származik, és mindig a Hálaadás napját követő péntekre esik. Noha a Cyber Monday csak a múlt században jelent meg, 2005-től robbanásszerű térhódításba kezdett, és Európát is elárasztva a világ első számú kereskedelmi eseményévé vált.

A fogyasztók lázas várakozással lesik ezt a napot, hogy mazsolázhassanak kedvenc üzleteik és márkáik kedvezményei közül. Már előre megtervezik egy kinézett termék megvásárlását, és nekivágnak a karácsonyi bevásárlásnak, vagy egyszerűen csak lecsapnak egy akciós termékre, amelyre azelőtt nem is gondoltak.


MIKOR VAN A CYBER MONDAY?

Idén a Cyber Monday november 28-ére esik. Az elmúlt néhány évben elfogadott gyakorlattá vált, hogy a kedvezményeket és a promóciókat nagyjából egy héttel korábban is kínálatukra tűzik, és még a következő hétvégén is tartják, ezt Black Week-nek nevezik. Az idei évben a COVID-19 miatt sok vállalkozás döntött úgy, hogy korábban kezdik az ajánlataikat hirdetni, elkerülendő a sorban állást és a tömeget.


A CYBER MONDAY 2022 AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ KERESKEDŐK

Évről évre egyre több kereskedő és márka vesz részt ezen az eseményen, és hihetetlen kedvezményeket kínálnak. Mind az online, mind az offline vállalkozások a legjobb akciókat és promóciókat akarják kínálni a vevőiknek. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint például a(z) Auchan, Bershka, Mango vagy a(z) Media Markt, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak

Ezenkívül vannak olyan kereskedők, akik már el is kezdték a kampányaikat azajánlataikkal és a kedvezményeikkel. Néhány kereskedő esetében, mint például a(z) Lidl, JYSK vagy a(z) Praktiker most remek ajánlatokat találhat, amellyel spórolni kezdhet.


MILYEN KÍNÁLATOKRA SZÁMÍTHATUNK?

Ebben rejlik a Cyber Monday sikere. A Tiendeo belső adatai szerint 10 emberből 9 beleveti magát az idei Cyber Monday forgatagába. Ezért a nagyobb forgalmazók, mint Tesco , Rossmann, Zara, semmi esetre sem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy e napon áraikat leszállítva vásárlóik kedvében járjanak.

A legkeresettebb promók közül leginkább a divat és a technológia emelkedik ki, hiszen például a mobiltelefonok, tévék vagy mosógépek árának jelentős leszállítása jelentős megtakarítást jelent.

Ez a nap egyben remek lehetőség a karácsonyi vásárlások megkezdésére, mely során a vevők az amúgy is megvásárolni kívánt termékeket a lehető legalacsonyabb áron szerezhetik be.


CYBER MONDAY A TIENDEON

A Tiendeon segíteni akarjuk a felhasználókat, hogy megtalálhassák azokat az ajánlatokat, amelyek segítségével a Cyber Monday során pénzt takaríthatnak meg. Emiatt az ezekben az időpontokban általunk közzétett katalógusok és kuponok száma egyértelműen megnőtt. Például Mexikóban a közzétett tartalom majdnem 30%-kal nőtt a megelőző hónapokban a Buen Fin 2020 ünneplése során közzétett tartalmakhoz képest, amely akció a Cyber Monday mexikói "kistestvére".

Az általunk kínált tartalmak állandó frissítése segít a felhasználóink Tiendeoba vetett bizalmát kialakítani, és hogy a weboldalunkat kiindulási alapként használják, amikormegtervezik a vásárlásaikat, és hogy láthassák a Cyber Mondaysorán a legjobb ajánlatokat . Visszatérve Mexikóhoz, a Buen Fin 2020 ünneplése idején a katalógusok megnyitásszáma 200%-kal nőtt.


TERVEZZ ÉS SPÓROLJ A CYBER MONDAY KÍNÁLATAIVAL

A megjelenő legizgalmasabb kínálatok azonnali felmarkolásához fontos a jó tervezés. A Tiendeo segít, hogy naprakész információkkal várd a márkák és üzletek e napra tervezett kedvezményeit, ráadásul lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a megvásárolni kívánt termékek legalacsonyabb árait.

Elképesztő kedvezmények várnak rád technológiákra, berendezésekre, játékokra, bútorra és további cikkekre.

Ne hagyd ki, hangolj rá a legfrissebb Cyber Monday 2022 hírekre!