Más felhasználók is megtekintik ezeket a szórólapokat

Figyelmeztetések a Tiendeo-tól

Szeretnék kapni legújabb szórólapokat exluzív kínálatokat a Tiendeo-tól városod

Szintén akarok szórólapokat kapni a "" kategóriából

Adatvédelmi politikánkat

Más Hiper-Szupermarketek üzletek a városodban

Valami, ami érdekelhet - Eco Family

Euro Family háztartási cikkeket forgalmazó üzletlánc

Euro Family kínálata

A kizárólag magyar tulajdonban lévő Euro Family üzletlánc 8 000 fajta terméket kínál a vásárlóknak, törekedve arra, hogy mindenki számára elérhető ára legyen. Termékeik között megtalálhatók a háztartási vegyi áruk, mint a mosószerek, mosogatószerek, takarítószerek, kozmetikai cikkek, parfümök, testápolószerek, hajápolási szerek, borotválkozási kozmetika, babaápolási szerek, pelenkák, papíráruk, édességek, ajándéktárgyak széles választéka, de a vevők igénye szerint folyamatosam bővítik a választékot.

Információk az Euro Family-ról

Az Euro Family-t egy ajkai testvérpár alapította, akik olyan hálózatot szerettek volna létrehozni, amely a haszon helyett a hasznosságot tűzte ki célul. Nap, mint nap azon dolgoznak, hogy segítse a környezetében élőket. Törekszenek arra, hogy a legtöbb család részére elérhetővé tegye termékeit. Az első Euro Family üzlet Várpalotán nyitotta meg kapuit 2004-ben, Ajkán 2005-ben és a legnagyobb alapterületű üzletet Veszprémben 2018-ban. Jelenleg 51 Euro Family üzlet működik Magyarországon közel 800 alkalmazottal.

Az Euro Family alkalmazottai minden vásárló elégedettségére törekszenek. Rendszeres akciókkal, kedvezményekkel, bónuszokkal várják a látogatókat. Vásárlásnál a készpénz és a bankkártya használatán kívül a következő utalványok is  felhasználhatók a vásárolt termékek kifizetésére: Erzsébet utalvány, Erzsébet kártya, Erzsébet Plusz kártya, OTP Cafetéria kártya, Endred kártya, Endred utalvány. Hibás termék esetén a terméket az érvényes jogszabályok alapján lehet reklamálni.

Kellemes bevásárlást az Euro Family üzleteiben!